Lååååång dag....

Började dagen tidigt med planen att fixa en massa saker redan på morgonen men då det blev lite sömn inatt så fick jag hoppa det. 
 
Efter frukosten så åkte jag iväg till min fina vän lina som egentligen bara bodde ett stenkast bort visade det sig. Vi pratade en massa, fikade och sprang efter hennes vilda ett åring!  ♡ 
 
Resten av dagen har bara gått i ett nafs. Hem kom jag i alla fall med en adapter till buggan och sen ett babyskydd.  Nu ska lite smått till sängen köpas samt lite plåtter på ullared.
 
Sovrummet till lillen kanske blir av också. Fortfarande blandade känslor men det är mysigt med ett rum. Sen måste jag ju ha nått att göra strax då jag ska vara hemma. ;) 
 
Idag har jag fotat en massa kläder som ska mailas till mina vänner sen är det tomt här hemma på en massa saker.  Då ska allt här hemma tok-sorteras och organiseras och hållas efter från och med nu.
 
Sigge och ozzy har varit här och lekt rövare. Sigge har ätit upp fingervantar som skulle skickas med i höst paket. Den har dem hoppas i sängen... ja allt som ett litet barn skulle göra, bortsett från att äta vantar kanske!  ;) 
 
Imorgon är det jobb igen. Ska bli skönt att få styra upp lite igen!  
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR