Skolstarts klara!

Nu har barnen allt från nya ryggsäckar, kläder och nya gummistövlar :) Det är lika skönt varje säsong att ha allt klart. Jag fattar inte hur vissa föräldrar alltid orkar stressa i sista sekund med exakt allt, det måste vara sjukt jobbigt. Barnen börjar ju i skolan efter varje sommarlov och det kommer en vinter och en sommar, sen är det mellanfaser där inte sommar- eller vintersaker är lämpliga. Det kan ju inte direkt komma som en överrasking varje år, eller?... 
 
Här är lite av höstens uppdateringar, utöver detta så är det uppdaterat med nya leggings, stumpor, nya cheerkläder till båda och annat bra-att-ha-saker! :)
 
  
 Här om dagen så tog vi en sväng i Haninge centrum när Elin och pappa ändå skulle prova ut linser. Jag och Ella hittade lite höstnytt i klädväg och sen var det att hitta nya gummistövlar till Elin. Vi kollade på ett par hunterstövlar först, men då jag vet att det är föräldrarna i kapprum osv som snor sånna stövlar så fick det bli ett par andra superfina från Tretorn, och dem passar perfekt! Och varje gång som det händer med dennna lilla unge, det är ett halleluja-moment för mig! *hehe* <3
 
Dem fina från Tretorn...
 
   
Ska ner i källaren en sväng i helgen och kolla till saker som ska säljas inför hösten. Ellas allvädersstövlar kommer inte att passa i år så hon behöver nya. Jag köpte viking ultra i lila förr förra vintern och dem värmer superbra under slaskiga kalla dagar. Sen kommer stora tjejen att behöva nya vinterskor från viking, har kört med chilly till dem varje år och dem har alltid passat i två säsonger.
 
För att inte tala om, ha hållt! Älskar dem, barnen med! Och det viktigaste för mig som förälder, biologisk eller inte är att "våra" barn inte fryser eller är blöta om fötterna. Dem ska kunna leka hela dagarna utan att behöva bry sig, det får vuxna oroa sig över istället :) Barn ska få vara just barn.
 
Sen menar vissa att dem är "såå dyra", ja visst må hända. Men det är ens barns fötter det handlar om och dem ska användas varje dag, som vuxen vill man ju inte själv frysa så varför ska man låta ens stackars små barn göra det? De är ju ute mer om dagarna än en själv. Jag köpte barnens viking chilly sist på Ellos när dem hade 50% på hela köpet, vipps "2 par skor för 1" *tadaaaa*. Sen har dem hållt i 2 vintrar, *tadaaa* 250 kr/sko isället för 1990 kr*2. Så varför ändå lägga ut samma pengar på skor (om inte mer) som bara går sönder och läcker in?
 
Det blir ju väldigt dyrt när man inte vet nått. Vet inte hur många föräldrar som kommer in i butiken och tänkt att köpa höstskor som vinterskor... asså skor som är av ISO 5000 eller är water repellent, alltså vattentåliga... inte täta. Täta och BRA vinterskor som ANDAS kostar inte 299 kr-499 kr. Sen finns det vattentäta skor för 499 kr men skulle man klippa upp en sån så sitter det mer eller mindre en plastpåse innanför. Skulle du själv vilja så runt och leka och svettas i en plastpåse hela vintern? Det finns saker som jag gladerligen själv skulle avstå ifrån om det var pengarna som det handlar om. Det kommer som sagt en vinter efter varje höst, inget nytt.
 
kram på er! Stressa lagom! ;D
 
 
 
 
 
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR