Skuttar i solen!

Idag är första dagen på länge som jag inte har haft sammandragningar under större delen av dagen samt knappt känt av min ischias alls! :) 
 
Jag har i och för sig varit ledig samt att jag har varit hos världens bästa naprapat och blivit lagad. Det kan vara de två ingredienser som jag saknar och idag har jag pratat om det på riktigt. Att faktiskt bara släppa ALLT, prioritera mig själv för första gången, vila samt lära mig att säga nej. 
 
Det må låta som en dröm för många men bara tanken på det gjorde att jag bröt ihop och fick panik. När hk rekommenderar mig att bara stanna hemma efter mitt läkarbesök nu på onsdag då 7 dagar ändå inte kräver nått papper så kanske det är dags ändå. Så sjukt konstigt bara för jag ser ju inte mig som sjuk. Jag vill ju jobba men jobbet gör mig dålig.... Vi får se hur det blir med allt. 
 
New in från igår...
 
 
  
Idag har det inhandlas lite mer nytt till lillen. Han fick ett ull underställ, en filt och en onepiece. Är fortfarande lite kluven om det kommer att behövas en rejäl vinteroverall också utöver den fleece overall som han redan har. Om inte annat så är det ju bara att köpa :)
 
Vart inte jätte mycket klokare av ytterkläds artikeln i vi föräldrar i morse heller. Men bra tips gav dem om skor och hur man klär barnen rätt.  Tänk om ändå fler kunde lyssna och lära samt kunderna på jobbet!  ;) nått som är självklart för en själv är helt otänkbart för en annan. 
 
 
 Nu sitter jag på pendeln och ska möta upp lillebror för lite kräftskiva, shopping och häng. Ska bli förjäkla trevligt! :)
 
Kram på er! NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR