Working 8 to 8.....

Ja, jag tänker inte ens säga nått. Skulle ha slutat kl 16.30 idag egentligen. Men vi är i alla fall på god väg nu. Vi har tagit igen en bra bit av 3 veckors kaos så nu börjar man se ljuset. Jag hatar som sagt att ha semester! Tänk att det blir så här varje år.
 
 Vad är det för mening med att jag ska vara ledig om jag ändå ska behöva jobba ihjäl mig när jag kommer hem för att jobba in allt jag inte jobbat på 3 veckor. Situationen hos oss utan chef och assisterande chef och utan ordinarie personal börjar att nå sin spets. 
 
Vår chefs chef går inte att nå just nu och hela jag är på nedräkning (föda barn). Om en månad kan jag tidigast bli beviljad att vara ledig av FK och i den här takten med Full rulle från kl 05-23 så kommer jag att vara sjukskriven inom 2 veckor. 
 
Mig gör det inget än, min kropp fungerar och protesterar inte. Men det kommer att komma en dag då jag inte kommer att komma ur sängen då kroppen har gett upp. Jag bär stegar, klättrar och hänger upp saker i taket. Packat pall efler pall med varor, klättrar upp på möbler, springer som en tok mellan kassan och lagret i trapporna.
 
Det är hemma som jag känner efter hur jag mår. Ländryggen strejkar och fötterna känns inte ens och massage kan jag ju glömma tydligen då böcker är mer intressant, ja jag är fett lack. Men det är lugnt jag kommer att checka in på Sturebadet varje ledig dag och helg jag är ju bara lite gravid och vill ha 5 minuters tryck på min rygg så jag orkar fortsätta med mina 18 timmars dagar tills jag ska föda lite barn.
 
Mest lack i allt detta är jag att de anställde min förra chef. För hade de inte gjort det så hade vi haft en chef nu. Hon i sin tur hade kunnat anställa personal och en assisterande chef och vi hade kunnat få äta lunch och gå och kissa om dagarna som en normal människa.  
 
Nu ska jag äta min tunnbrödrulle och hinna vila lite innan jag ska upp kl 05.30 imorgon med... Love life!
 
Kram och god natt på er! ♡
Marie

Verkar stressigt värre på ditt jobb😁var jobbade du nu igen?

Svar: Haha just nu är jag fortfarande "avstängd" mentalt efter semestern. Men om några veckor så kommer jag stå och skrika nere på lagret och slåss med postgubben om han inte slutar komma med mer varor! Haha jag jobbar på din sko i Täby c.Kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR