You mean the world to me...

Idag var det svårt att kliva upp. Ska börja sova samtidigt som barnen som sambon gör, det det är med att kliva upp lär inte bli lättare heller. Morgonen har spenderats i skeden med sambons hand på min mage.  Lillebror sa God morgon och så har vi skrattat åt allt han har haft för sig. Det är faktiskt den bästa stunden på hela dagen. 
 
Igår såldes ännu mer saker och idag säljs och skickas lite till. Sen är det bara små saker kvar *phuue*. Igår blev det häng med lillebror det blev inte riktigt som jag tänkt mig men jag kommer definitivt att göra annorlunda nästa gång, jag försökte i alla fall.
 
 Vi hade det supermysigt! Vi hittade allt han skulle ha till dopet sen så kolla de jag in en massa nytt till lillebror och givetvis så gick det inte att gå tomhänt ifrån next!  Haha
 
Nu är jag på väg in till jobbet 4 timmar innan planerad tid. Vi ska bränna av ett sista ryck innan helgen. På måndag får vi en ny chef. Kan vara bra om hon inte går in i väggen av att bara vara i butiken. Sen kan ju jag behöva lämna redan på onsdag så det blir sista rycket helt enkelt. Men UTAN stress!  :)
 
Ha en fin dag på er! Och en underbar helg!  ♡
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR