Dagen då allt förändrades...♡

Det är många dagar som har varit avgörande i mitt liv på många sätt men jag väljer nog denna... :)
 
 
Det var drygt en månad efter att vi kommit hem från vår Miami resa. Jag gick in på apoteket på min lunch och köpte ett dubbelpaket med test för att jag verkligen ville vara säker. Jag tror jag kände mig lite annorlunda då och svullen i kroppen. Så den 7 april så visade båda positivt. Jag ringde sedan och bokade en tid hos RFSU bara för att verkligen vara säker! haha så på torsdagen den 10 april så hade jag det dubbelbekräftat. Jag hade numera en liten inneboende och kunde vara i allt från v.5-7. Sedan den 5/5 så hade jag inskrivning och då framkom det att jag att jag var i v.6-7 ungefär och vårt datum blev den 4/12.
  
Vi räknade ut att lilleman flyttade in någongång under vår tid i Karibien, typ när vi var på St marteens. Har bara en sån ångest för "alla" frozen mojitos! haha! :) Om inte annat så var det kanske dem som såg till att han ens flyttade in. Men det hade ju inte jag kunnat veta så det är ingen idé att lägga mer tanke på det.. :)
 
Sen så var det givetvis den jobbiga tiden tills över v.12. Vi valde att berätta för familjen i v.8 då några andra i vår familj outade sig på påsken och också var i v.8. På bloggen så berättade jag någon gång kring v.12 och på jobbet någongång strax efter men bara för min finaste! Jag stod och klättrade på stege med min fina emma och så menade hon någon dag att jag var neggo och så sa jag "Nej, men det rimmar på det.....preggo" haha Sen garvade vi hela dagen och jag fick aldrig mer bära eller klättra mer igen... men det vet vi ju alla att det gick sådär med det! ;D
 
I början v.12 (11+1) då det började att synas... 
 
 
 v.16 (15+6)
 
 
v. 20 (19+0), dagen då vi skulle på RUL den 7 juli.
 
 
kram kram ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR