Det handlar inte om dig...

Idag har jag och lilleman haft en toppendag tillsammans. Man lär sig så mycket om varann de dagar som man är själv. Jag har även en helt ny respekt för människor med handikapp som bara har en arm t.ex... respekt! Vi hittade lite nytt i farsta till hans garderob sen gluttade vi mest runt. Jag passade på att hälsa på alla som man känner som jobbade också. Skönt att byta miljö för en liten stund. :)
 
Nu är jag hemma och har lagat mat och strax trillar familjen in. Barnen vill inte hem än som vanligt, men det är ju tyvärr så det blir tillslut när de slits emellan.  Det slår helt bakut  istället. Bara att ena dottern har fått flera samtal och sms mer eller mindre varje dag sen de kom hit, säger ganska mycket. Och sen att hon själv väljer att lämna telefonen hemma eller stänga av den för att få vara ifred gör ont.
 
De får som sagt sällan vara hos sin pappa och när de väl är det så lägger den andra föräldern över saker på deras samvete och påminner barnen konstant om att denne finns, så kallad lojalitetskonflikt. Så har det varit sen de var små pluttisar så de är tyvärr vana. Jag har dock svårt att förstå hur man som vuxen förälder kan vara så egoistisk som lägger sånt medvetet på små barn gång på gång. 
 
Sen om barnen vill stanna en dag till så är det den andra vuxna som det är synd om och som det blir orättvist för? Det är barnen som har rätt till sina föräldrar, inte andra vägen. Och det är aldrig de vuxna som det är synd om i allt detta. Och bara att man ens känner/tänker så är hela anledningen till att vi alla ens sitter här idag...
 
Ha en fin kväll på er! Nu ska jag och lillebror kolla på film och äta glass! :D
 
  
kraaaaaamNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR