En dag inte som alla andra dagar...

Igår var det en lite halvtuff dag på olika sätt. Dock hade jag sovit som en prinsessa och har helt utvilad trots få timmars  sömn. Dock kan började dagen gå emot  en rätt tidigt. När alla var klara, allt var packat och lillebror var mätt och vi skulle ut och sätta oss i bilen. Ja,  då har bilen sagt upp sig under natten! 
 
Igår var tanken att vi skulle ut till mitt jobb och säga hej samt strosa lite i Täby centrum. Så de planerna var bara att skrota och försöka planera om tills imorgon. Och det är så typiskt när allt annat har klaffar hela morgonen och natten. Så ja det blev ett par tårar av ren uppgivenhet där med.
 
Sen under dagen så följde denna besvikelse med. Det är ju så typiskt när man har sett fram emot nått och så skiter sig allt ändå. Nu fungerar allt as smidigt annars med det spelar ju så klart ingen roll dessa stunder då man bara vill få gråta och vara hormonig.  Då vill man ju gärna inbilla sig lite att det jämt är så här... ni vet vad jag menar!  ;) 
 
Senare på eftermiddagen så sades lite ogenomtänkta saker som satte sig i huvudet på mig och det tog liksom aldrig slut. Jag var redan ledsen och kände hur jag bara krympte  och blev mindre för varje timme som gick. Det var heller inte något som givetvis  var menat men är man på just den stigen så fastnar vissa saker lite extra bra.
 
Kvällen blev bra ändå och det blev lite ben och Jerry's och film i soffan. Vi lade oss i bra tid för att få en lika bra start idag och börja om på ny kula. 
 
 
Lillebror har agerat ninja inatt. Han är så otålig på nätterna och har typ en millisekund i tålamod  när det gäller mat. Läste en bok igår om barn och skrsttade så mycket när de skrev om spädisar och matning på natten! haha ska visa er senare.
 
Han sparkas, vevar med armarna,  ivs och söker åt alla håll och kanter än dit hans ska. Man är typ svettig varje natt. Och nätter som dessa så måste jag ändå sätt mig upp med honom tills han är klar,  inge slappamning dessa nätter inte för nu ska det gå fort, fort, fort...:)  I dag blir prinsen 2 veckor och just nu sover han som ett litet ljus i babyskyddet, bilen är som ny fast bättre, vi har fått sova, alla är mätta och vi är nu påväg ut mot Täby.
I dag blir det en bra dag! :) 
 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR