Fredag...

Ni vet känslan när man äntligen börjar närma sig ett mål? Så känns det nu. :) Och målet är att kunna komma in i en rutin som gör att vi alla får sova så mycket som möjligt. Inatt så gick jag och pappa och lade oss lite senare än vanligt, något som jag trodde skulle behöva äta upp senare inatt, men icke. Lillen sov från kl 00-03.30 sen bytta jag blöja och matade igen och sen sov han från kl 04-06.15 och pappa fick byta när han skulle upp och fixa med tjejorna och sen komma in med honom igen så jag kunde sova vidare och nu kl 08.30 så vaknade vi. Nu är blöjan bytt och han har mat i magen. Själv äter jag frukost och ska strax kickstrarta dagen! :) Jag känner mig så sjukt bortskämd, känns som om jag har fått sova i 100 år! :)
 
Idag är det fredag, jag ska vika in massor av tvätt och plocka lite hemma. Ska packa upp allt nytt som lillen fick igår och posta de sista paketen då alla nu har betalat. Sen kl 13 så kommer vår BVC-tand och ska kolla till lillen. I övrigt så står det lite egentid med yngsta dottern på schemat, bara pappa, linda och lillebror. Stora plutten ska iväg och sova över och imorgon så är det lilla som ska iväg och stora får mysa hemma med oss.
 
I dag ska stora dottern spela flöjt i skolan och att det bara var flöjten som skulle med kändes lite för bra för att vara sant....det var det också..haha!
 
 
Blir inte klok på dig unge. Du skulle behöva bo här varannan vecka bland annat så det blir lite ordning på din söta lilla hjärna. Jag har nämligen organiserings-planeringshjärnceller så det räcker och blir över åt hela vår lilla familjen annorlunda på 10 pers. haha! ;D
 
Nu ska jag sätta fart! <3
Ha en fin dag och en trevlig helg!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR