God morgon....

Så var dagen igång hemma hos oss. Inatt gjorde vi så att jag tog nattpasset ute i vardagsrummet och bejb fick sova en hel natt tills det var dags att upp och göra tjejerna klara. Så bortskämd! ;) ♡
 
Inatt så blev det ligg-amning och lite läsning på diverse forum om sidosovning. Lillebror har inte skrikit eller gråtit nått alls och jag har fått sova. En lyckad natt med andra ord. Jag skulle dö om han skrek och höll tjejerna vakna. Barn ska inte behöva lida för att man har valt att skaffa syskon haha.
 
Så jag ska och kommer göra allt i min makt för att livet aldrig ändras bara för att familjen gör det. Hur jag fått sova är skit samma men barnen ska inte påverkas. Då går jag hellre ut på en 5 timmars pw mitt i vinter natten. 
 
Morgonen gick super smidigt, väskorna var packade sen dagen innan och kläderna var framlagda. Vi åt mysfrukost och packade sedan ner lillebror och tog en gemensam promenad bort och lämnade barnen i skolan sen fortsatte vi en bit till. Det är så skönt att komma in sen när det börjat bli lite kallt ute. 
 
Idag har vi inte mycket planerat. Vi ska laga lunch samt förbereda middagen strax. Sen ska kanske pappa träna och jag ska byta lite kläder i handen samt köpa pyjamasar och tvättlappar till lillebror. Efter det ska vi iväg och fixa faderskaps papperna och sen hämta hem tjejorna. 
 
 
Det kan även vara så att vi nu har ett namn åt lilleman. Inte helt säkert men det känns bra! ;)
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR