Juldagen....

Idag vaknade barnen närmare 10,  lilleman lika så. :) Efter en liten pysventil-tömning inatt på lillen så blev han som ett annat barn. Han har inte gråtit så mycket sammanlagt under sina 3 veckor som han gjorde igår på julafton. Jag matade och vi bluffade och gjorde allt vi kunde. Sen var det en massa nya ansikten mycket tjo och tjim och ny miljö. Vi visste ju att det skulle bli så här men allt för släktfriden!...
 
Men idag så har han varit sig själv igen. Han har tittat och varit med, ätit och bara myst hela dagen. Älskade lilla unge! ♡ 
 
Vi har packat upp alla barnens fina julklappar och rensat inne på rummen och gjort plats för allt det nya. Sen har pysslat, ritat och gjort armband. Vid 14.30 så gick barnen över till Farfar och åkte till tungelsta.
 
Jag och robin samt lillebror passade på att promenera ner till tungelsta istället och såg hur solen gick ner på vägen. Det var kallt som fan men uppfriskande och skönt att röra på sig. 
 
 
Nu har vi varit hos våra favoriter sen kl 15.30. Vi har ätit middag, badat ute i bubbelpoolen, fikat och kollat på film. Lillebror är fortfarande som ett litet ljus. Han tittar och är med, ligger i famnen och myser. Magen är som den ska igen på honom och han har inget ont längre.  Hundarna följer honom vart han än "går" och de är super nyfikna på honom. Superkul att se! :)
 
Imorgon är mer mys inplanerat på schemat. Barnen har inbokade besök av en massa kompisar och sen ska barnen iväg en stund på eftermiddagen och vi ska ha familjemys hemma under tiden tills de är tillbaka igen. :)
 
Kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR