Today so far....

Natten igår till idag blev lite som vanligt... fick super massa massage av hjärtis och det var sååå behövligt. Sen var tanken att jag skulle försöka sova men det gick inge vidare. Så jag gick upp och tog en lång varm dusch för att bli av med den värsta molvärken i mage och ryggen.
 
Gjorde sedan te och lite kvällsmackor och kollade på gossip girl till kl 02. Somnade sedan på soffan till kl 05 gick sedan och lade mig i sängen igen och sov till kl 08, somnade om och vaknade 11.30. Det är lite så mina dagar ser ut. Lite och osammanhängande sömn på natten som man får ta igen med powernaps på dagen.
 
I övrigt idag så har jag inte gjort nått alls typ. Jag och bejb har pratat en massor medans han har varit ute och flängt på jobbet. Det har pratats framtid, mål, upplägg och planer. Allt känns superbra ♡ Är så himla lycklig över att det blev du och jag. Jag har så himla roligt med dig jämt och allt kommer bara att bli bättre! :)
 
Nu är han iväg och tränar och hämtar paket till mig, jag lagar mat och ska sen sätta igång med lite fix här hemma när vi har ätit.
 
Idag har det även slagit mig hur otroligt dumma vissa människor är. Om de skulle själva lyssna till allt som kommer ur munnen på dem eller alla tillrättavisningar om hur andra borde göra, så skulle deras liv samt alla andras bli så mycket bättre. Men det är så klart.  Det är lättare att peka på andra än att börja med sig själva. 
 
Kram på er! ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR