Vår morgon....

Igår kväll gick jag och lade mig lite tidigare som vanligt, igår slängde jag även på en vetekudde upptill och jag var i himlen! Jag kunde typ koppla av och andas och allt det onda försvann! Lillebror kom in sista gången till mig vid kl 23, sen fick jag sova ända tills kl 03 innan pappa också kom och lade sig. Då hade lillen kunnat ta napp i soffan, så skönt när både vi och lillen själv kan börja skilja på mat och snutta. Vill helst ogärna hamna i snutt-tutte träsket...men jag vill inte köra på säkra kort och anamma napp helt heller. Det får bli som en kort tröst tills han somnat om och kommit till ro.
 
 
Idag är det tredje advent, vi har ätit mysfrukost och sovit länge. Lillebror ville heller aldrig vakna. Han låg ihopkurad till en liten boll med händerna under huvudet och hakan bredvid sin pappa medans jag var uppe och gjorde frukost åt oss alla.
 
Idag har vi inga speciella planer. Jag ska ner till apoteket en sväng och komma ut på en promenad. Min ena lillebror ska kanske komma förbi. Väskor ska packas inför veckan. Veckan med barnen har gått för fort som vanligt, ingen av dem är redo att åka hem än...som vanligt :) Men både dem och vi hoppas på att veckan rusar förbi super snabbt så de kan komma tillbaka hem igen. Då är det jul och vi ska bara mysa med lillebror och familjen, alla hundar, bada och baka knäck och ha det gött! :)
 
kram kram
Ha en fin söndag! <3
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR