Och så kom äntligen regnet!.....

God morgon på er!
 
Hela natten har varit en kamp i att försöka at somna. Jag har aldrgi känt av detta som igår kväll. Det fanns fan inget syre, man blev typ sakta kvävd kändes det som. Sen strax efter 05 så började det äntligen att regna och då kom det pustar av luft in i hela lägenheten och man kunde äntligen andas och jag och bejb kunde somna.
 
Nu är klockan strax efter 08 och plattsättaren är här igen. Nu är kaklet påväg upp på väggarna, det känns så surrealistiskt på nått sätt, "vadå ska vi få ett badrum?" I går körde jag tll fredells med bajb och så kollade vi på lite badrumsavdelningen samt lite knoppar och sånt. Så vi vet nu i alla fall vad vi vill ha, det ska bli as skönt att börja handla allt sånt sen! :) Det är detaljerna som gör det! ;D Vi kommer att köra på mycket fyrkantiga detaljer. 
 
Status i badrum just nu;
 
 
Idag och är tjejerna borta och kommer kanske ikväll eller imorgon bitti, vi får se hur det blir! :) Idag ska jag köra om några timmar och sen så ska vi passa på att få en massa ärenden gjorda och hämta ut paket m.m Efter min körlektion så ska jag till laprapaten och så min rygg knådad och knäckt. jag har typ upptäckt hur jag ska knäcka till min baksida bäcken! haha Jag låg i vår divandel och skulle komma upp, då sträckte jag ut benen för att slunga mig upp och då knakade det till bak och sen har jag inte haft ont! haha
 
Ni får ha en fin dag! <3
kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR