Ropet ur röran!

Nu har vi varit i väg på Bauhaus och köpt lite smått och så fortsätter projektet här hemma. Imorgon får vi allt byggmaterial levererat till dörren, skönt! :) Idag är planen att få bort det gamla tätskicktet som är nån typ av väv, denna slipas bort. Sen ska det dammsugas där inne och alla hål efter trösklarna och gamla väggar ska fyllas igen så att allt blir till en jämn nivå.
 
Lite bilder på hur det ser ut just nu... efter att vi slängt ca 40 st IKEA säckar med sten och grus..
 
 
 
 
Vi blev så himla sugna på att bygga igen lilla toletten och göra enbart ett duschrum av hela alltet. Och sen sätta upp en badrumskommod med dubbelhandfat längsmed tegelväggen till vänster inne i badrummet. Sen kommer ju tvättmaskinen och torktumlaren att vara införsänkta i väggen där den lilla stegen står.
 
Men det hela kommer att bli mer omfattande och allt kommer att bli förskjutet med veckor då vi i så fall måste bila och flytta en brunn m.m. Så vi kommer att få hålla oss till huvudplanen i detta liv men det hindrar ju inte kliet i fingrarna för det! ;D
 
Så här är gundvisionen för badrummet.
 
 
Åh vad jag längtar tills man kan åka och köpa "Lull-lull". Det vill säga fina, mysiga, fluffiga handdukar och en massa mysigt från rutials. 
 
 
 
Här nedan är bland annat en bild på allt fint som bästa sandra fick av mig i "förlossnings-present" <3 nu vet jag i alla fall att hon har så hon klarar sig ett tag! ;D... ja, för har man inget fint badrum själv så får man leva via andra! haha
 
 
kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR