Tack och god natt!....

Hemma i lugn och ro, lägenheten är städad, Ella sover sött i sin säng och vi läste saga innan hon skulle somna. Eftersom att hon har typ 100 böcker så läste vi en ny idag, "vildingarnas land". Jag tyckte själv om den boken så mycket när jag var liten så det var så häftigt med en skog som växte i ens rum och att kunna lämna sitt rum i över ett år medans det bara gått en natt där hemma. Hon tyckte också att den var spännande! ;D Roligt att läsa lite annat än frost och barbie varje kväll.
 
Elin sover över hos en kompis och hoppade och skuttade här ifrån och sprang mer eller mindre iväg på sin allra första övernattning! ;D Jag har aldrig sett ungen packa och göra sig klart så snabbt! haha Tänk att du snart blir 10 år! :) Söta lilla unge! <3
 
Med en unge kort så har vi övriga spelat våra nya spel tillsammans och Ella vann alla gånger! ;D Sen har vi bakat blåbärspaj och bara myst. Imorgon ska dem till sin mamma igen och sen dröjer det drygt en vecka tills dem är här i 3 veckor. Vi har en massa skoj inplanerat! Vi ska bada, åka till en annan del av Sverige och sen ska vi till Turkiet där ÄNNU en överraskning väntar! ;D Åh jag dör redan nu av barnens miner! :'D
 
Imorgon efter att tjejerna har åkt så fortskrider vårt projekt här hemma igen och sen ska vi alternativt klämma in ett IKEA besök om tiden finns. Sen när allt "bygg" är klart så återstår ju det roligaste med att köpa all inredning och handdukar och typ ALLT från Rituals.
 
 
Så himla tacksamt att vi har bättre priser hos dem via centrumet! Äntligen förtjänar vårt badrum att ha fin spa saker! <3 Nu är det dags att sova och jag hoppas att jag kan sova inatt utan att hosta ur mig lungorna.
 
kram på er!NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR