V.21

Idag gick jag in i v.20+0 och det hela känns fortfarande lika overkligt som i början.  Nu känner man dock av lite mer rörelser än för några veckor sen. Det ger en lite extra ork om dagarna när det känns jobbig.
 
 
Det enda som jag kan säga som påverkar mig, det är hur jag känner mig på morgonen. Lungorna känns ihoptryckta och jag kan inte andas fulla andetag.  Jag blir andfådd av att sätta mig upp i sängen och om jag andas för djupt så börjar jag hosta... haha det är typ det enda som är jobbigt just nu. 
 
Men allt som har varit hittills har varit gratis, det är nu allt sätts på prov och det kommer att bli jobbigt på riktig. Men allt är som sagt värt det i slut ändan. :) För att inte glömma "det är heeeeelt normalt".. ;)
 
Imorgon är det dags för var barnmorskan igen. Vi ska gå igenom det sista inför semestern och allt. Sen ska jag till jobbet för första gången på över en vecka. Jag är fortfarande inte bra men jag vet heller inte när jag ska bli det eller hur jag ska bli det. Så jag kan lika gärna jobba. Jag har typ 1,5 vecka kvar tills semester. Sen när jag kommer tillbaka så har jag 1,5 månad kvar tills jag tar lång ledigt.
 
Så jag klarar mig! ;) 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR