Den som anser sig själv göra saker i onödan har aldrig lärt sig viken av erfarenhet....

Så skönt att äntligen vara hemma igen! Helgerna tar kål på mig redan och alla dagar från och med nu kommer att vara as tunga för vi har ett helt jävla år av arbete att ta igen! :( , men det får bara ta 2 månader.....
 
Idag var första dagen på länge som det inte har varit in "i-väggen-mycket" men vi vilar ju inte för det utan fasiken vad vi har slitit idag.
 
 
Nu så ska jag sitta en stund och läsa mig tidning och sen är det bara att sätta fart och röja här hemma. Så när jag inte jobbar så blir det att städa för man hinner inte med annars.
 
Idag blir det barnens rum som ska få lite kärlek. Jag vill aldrig störa någon lek men sen när 40 olika lekar pågår samtidigt fast när lek 2-40 har legat på paus i över 2 veckor då kan det vara dags att rensa lite. Den har knappt plats vid skrivbordet för att ens kunna rita och så klart att leken förflyttas överallt i hela lägenheten. :)
 
 
 
 
 
Elins rum har varit så rörigt så jag har inte ens orkat kämpa mig in med dammsugaren på säkert en månad.  Sen när dem annars är här så sällan så vill jag inte jaga dem som Hitler.  Att vara här så lite ska handla mer om än att städa. Så där kommer jag in. Men dem får oftast göra det själv! ;)
 
Vi hörs imorgon! ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR