Den vackraste stunden i livet var den när du kom....

Nu på morgonen så har jag börjat dra på musik  hemma innan jag ska mot tåget och det finns så himla mycket fint att lyssna på och då går även städningen hemma som en dans! ;D Kvällen igår hemma var så himla mysig, vi kollade på film och sen skulle det duschas och packas för morgondagen. Nu idag så var jag ju uppe på toa vid 04 och sen vaknade jag från och till och hallucinerade till mig att jag har försovit mig och jobbar torsdagens tider(?!) sen ringde massa alarm kl 07 fast jag inte alls behövde gå upp då...haha
 
 
Innan 8 gick jag upp och fixade mysfrukost tills oss alla och så gick vi igenom lite datum och tider på saker som händer framöver. Ella är lite putt för att dem snart ska hem, ella fattar inte varför vi inte kan ha 2 veckor för?
 
Imorse så skuttade barnen till skolan på toppen humör! :D Sen har vi letat efter en massa försvunna, "speciella" stenar och kollat på film och pratat om livet. Haha! underbara ungar! <3 Ni är så fina och tack för alla era fina ord som man dagligen blir bortskämd i. :) Ni är bäst!
 
Nu på morgonen har det blivit lite cirkus på jobbet så jag är på väg in tidigare, inte alls chockad. Det hör till. Tur att jag inte har semester, tur att jag är flexibel och tur att jag själv aldrig känner efter....och att jag kan kliva ur sängen! AMEN .....jag börjar redan ångra valet av sommar semester redan, som jag alltid gjort dem senaste 2 åren.... Men men, snart blir det långledigt. Så nu har jag fått röja hemma och panik städa badrummen och försöka hinna med mitt eget också.
 
Jag har lovat mig själv att från och med nästa månad så slutar jag att springa och jäkta. Har folk missat nått, synd för dem jag tänker inte stressa för deras skull. Dagen har knappt börjat och jag är redan less på att alltid hjälpa andra...
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR