En dag på vift....

Imorse så åt vi tidig mysfrukost tillsammans sen så åkte vi iväg på lite bus som verkligen uppskattades! :) Sen har dagen mer eller mindre gått i ett. Vi har hämtat ut Elins nya resväska som både hon och lillesyrran älskade! :) Hon ville ju givetvis också önska sig en sån...Så vi får se hur det blir med det, dem ligger lite i mellanpris så att säga så det kommer att krävas en motprestation helt klart ♡ Men Ella älskar att hjälpa till och att få ta ansvar så det är bara kul för henne att ha en morot. 
 
     
 
     
 
 
Sen fixades det sista i klädväg till resan och "sommaren" och så var det helt plötsligt dags för lunch. Vi åt upp och plockade upp några sista saker på vägen och sen så åkte vi för att möta upp min lillebror, även kallad barnens favvo person! :) Dem har busat non-stop sen dem sågs idag. Vi har gluttat runt lite, träffat lillebror nummer 2, kollat nya sällskapsspel och fikat. Han följde även med oss hem och åt middag, kollade på Rio 2 och så ska han sova över och tjejerna är överlyckliga. För det betyder att man kan busa med honom hela dagen imorgon med. :)
 
 
 
 
Imorgon ska Ellas bästis Alwa komma hit och leka, tänk att dem gillar varann så mycket! Och dem bara tjatar och tjatar om att få sova över så snart så måste vi väl vika oss och ta emot en liten övernattare :) Planen för imorgon är att vi antagligen åker till nått lekland och röjer gärnet hela dagen imorgon. Och så tar vi med oss alla andra barn som dyker upp på vår tröskel imorgon, det är lite svårt att veta det där. Men vi gillar begreppet "öppet hus", det är kul att alla kiddos trivs så himla bra här :)
 
Denna dag kommer jag att kunna leva länge på. Vi har haft det så himla mysigt allihopa och skrattat massor! :) Det är sånna fina tjejor vi har! <3 Vi har hunnit prata en massa om allt mellan himmel och gjort och ella har mest pratat med min mage och sagt så himla fina saker så man får hålla sig från att börja böla :)Knäppa, fina lilla onge! Älskar dig!
 
Nu sover barnen sedan några timmar sedan och jag ska väl ta och göra det samma strax så man själv orkar med morgondagen. Men först ska jag ta och hänga lite tvätt och röja upp och kolla lite inredning, och SEN ska jag sova! ;D
 
god natt
//LindaNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR