.....

Just nu så ska det bli jäkligt skönt med lite semester snart.  Jag ska göra allt jag kan i min makt för att få till lite semester innan också. Idag skulle jag ha slutat kl 17 och var as nöjd med det då jag är så trött idag. Givetvis blev det inte så... 
 
Jag har i 1.5 timmar löst ett kvitto problem som egentligen inte ens är nått problem och sen en massa telefonsamtal efter det för att lösa samma sak och bara upprepa allt jag sagt om och om. Jag har i alla fall gjort allt jag har kunnat.  Det är varken mitt eller jobbets fel. 
 
Det enda som hade kunnat göra detta bra är om jag gett gratis pengar från kassan eller gett bort skor gratis och det kan jag såklart inte göra, även om det hade löst alla problem i världen och så hade jag kunnat få gå hem.
 
Och så hade kunden blivit glad som fått pengar och skor gratis av oss. Jag hatar att känns mig maktlös.. det finns inget sätt som jag kan lösa detta på tills måndag, tyvärr. Så nu har jag släppt det. Ibland går det bara inte att göra alla nöjda hur mycket man än själv vill.
 
Nu ska jag hem och vila så min huvudvärk går över. Samt vila fötterna för dem är paj efter idag. Som tur är så är jag ledig nu i två dagar. Jag behöver det.
 
Kram på er! ♡NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR