Full rulle....

Vid kl 11 idag så hade jag min tid hos naprapaten. Hon masserade igenom ordentligt och så pratade vi en hel del om allt tokigt som min ländrygg har för sig. Efter min tid så tänkte jag svänga förbi hos Jenny och Christer men dem var hurtiga och var på gymmet och bara vovvarna var hemma. 
 
Så jag gick till affären och handlade till lunchen och sen var det dags att invänta elin hemma. Vid kl 13.20 så började jag undra vart ungen höll hus. Så jag ringde och kollade om hon var kvar och meddelade att hon fick komma hem direkt efter skolan eftersom att inget sagt det till fritids.
 
Efter en stund hörde jag en vindpust och fann en unge liggandes på hall golvet och blev livrädd! Haha ingen vill väl komma ut i ens egen hall och hitta ungen man väntat på i 30 min på golvet! Ännu roligare blir det ju när hon heller inte svarar vad hon håller på med...Haha som tur är så var det bara för att det svala stengolvet kändes kallt och skönt då det var miljoner grader varmt ute.
 
Hon fick läsa sin läsläxa då hon inte skulle hinna det sen.  Vi har pratat mycket kring eget ansvar kring packning, mellis och att vara ett föredöme. 
 
Då vi letade frisörtid till elin i handen men ingen fanns så fick vi sen en massa tid över innan träningen. Elin vill ju ha v-klippt och uppklippt bak. På så sätt behåller man maximalt av längden, får bort allt som är slitet och hon får volym och liv baktill. :) Sen när man tränar cheer så är ju en lång hästsvans kul att ha då den kan användas till att dölja fejan i början av ett uppvisningsnummer!  :) Hon känner sig ju så fin i långt hår också! :)
 
Så istället för klippning så shoppade vi lite. Vi köpte strumpor och underkläder till elin som hon kunde ha hemma. Sen kollade vi på en ryggsäck då elin har ont i ryggen och hellre vill ha en ryggsäck, men det fanns inte så klart. :/
 
Och efter det åt vi lite lunch/mellis så ungen skulle ha lite energi i kroppen till träningen.  Sen vad det dags att åka mot träningen för att vara där i god tid innan. Jag förklarade varför vi är här innan och så bytte vi om lugn och ro och satte oss i samlingen.
 
Hon är så duktig och så motiverad. Hon behöver verkligen detta! ♡
Nått att ta ansvar för och ta seriöst! :)
 
 
 
 Nu ska vi hejja vidare! ♡
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR