Good times become good memories and bad times become good lessons....

 
Idag har vi bara haft en ordentlig mysdag på jobbet. Distriktschefen en har varit förbi med tårta och en underbar present till Emma som slutar efter sommaren. Vi har även fått en ursäkt och ett förlåt för hela det här året för rekryteringen av vår förra chef.  Vi har fått höra att alla uppifrån vet vilka som har legat bakom våra resultat och prestationer under hela detta år och hur tacksamma alla är att vi har orkat.
 
Det gör ju inget ogjort men visst känns det lite bättre. Synd bara att många ljus har släckts under detta år. Jag kommer i alla fall att få jobba chefstider typ hela sommaren, trevligt. Det innebär att jag börjar kl 09 och slutar 16 eller 17 varje dag, dem dagar som jag jobbar.
 
Vi har fått en massa gjort idag och dagen har bara rusat förbi :) så som det ska vara helt enkelt! Det är så sjukt att vi typ hinner mer nu fast vi är en person kort om dagarna.
 
Jag antar att det är rätt energi och rätt fokus numera samt att alla strävar åt samma håll. Det ska i alla fall bli en rolig sommar och en spännande höst! :)... för att inte tala om en underbar vinter och hela resten av mitt liv! ♡
 
Nu ska jag hem och laga mat som den wifeyn som jag är, storstäda, slänga i några tvättar och planera lite inför veckan. På fredag är äntligen dem underbara tjejerna hemma igen och jag är långhelgs-ledig så vi ska nog ta och hitta på något extra roligt!  :)
 
Just nu är allt så himla bra, älskar när allt bara flyter på. Men lite sol hade ju inte skadat! :) Imorgon trillar även en ny lön in (dags redan?!)... och det är alltid roligt, vi har en massa kul som ska göras under detta år så det är roligt att betala räkningar och lägga undan och se hur man hela tiden kommer närmare sina mål! :)
 
//Linda
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR