I'm going insane without you....

Efter en lång dag så är jag äntligen på väg hem till mina fina hjärtan. Och dem som har haft så roligt idag och bara busat järnet!  :) Idag hann jag pröva lite skor på rasten så imorgon blir det storhandling på ecco.  Bejb har varit så snäll mot mig så han ska också få ett par nya skor! ;) dyrt som satans men ack så värt det! Man har ju bara två fötter och att inte vara rädd om dem vore ju bara idiotiskt. 
 
Idag har mina hälar inte alls velat vara med och sedan jag lyckades med att pricka in varenda rätt i kapitlet "kommande foglossning - manualen" så kan jag inte låta bli att bli smått livrädd och ta till alla förebyggande åtgärder som jag kan.  
 
För får jag foglossning under tiden på jobbet så blir det inte roligt för någon. Det är bara kapitlet kring trappor som känns lite klurigt. Så nu blir det en massa nya och dämpande skor, nya uppbyggda sulor, inget sitta i kors, ingen sittning i mjuka soffor m.m.
 
Idag har jag kommit på min första fördel med att vara preggo. Det handlar om "feed the preggo"... Jag var hungrig igen för 11:e gången idag och var sugen på frukt. Då tömmer alla kollegor sina väskor och kastar sin frukt på mig mer eller mindre.  Så snälla fina kollegor man har!
 
Tack från mig och matvraket i magen, som nu slutat bitas inifrån. .. ;) (Grattis ditt barn har samma mat- tålarmod som sin pappa!) Wohooo, jippiii.... (NOT)
 
Fick även ont i huvudet vid lunchen sköt bort tallriken och hängde mig lite över bordet när jag ätit klart och tänkte bara blunda lite. Ja, så klart att jag somnade på 30 sekunder! Haha det bästa hade varit om jag inte vaknade hela tiden och var sen tillbaka från min lunch och min fina skulle ha hittat mig sovande över bordet!  Haha men det bästa är att jag inte behöver bry mig eller förklara mig om varför jag sover i köket! Hahaa dem tänder mys belysning och stänger dörren ♡
 
Huvudvärken försvann i alla fall och nu ska jag hem och sova vidare.  Jag ska pussa på allt barn och krypa ner i soffan med hjärtis och ladda om inför imorgon.
 
Kram kram
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR