Jag kände dina ögon den natten, dom följde varje steg dom såg mig som någon annan och jag kände mig som det....

Jobbigaste med att jobba typ jämt är att man aldrig hinner ta tag i nått. Ja, igår kom jag hem kl 22 och orkade inte riktigt börja tvätta och städa badrummen så jag tar det tills ikväll och nu sitter jag i telefonkö och försöker att komma fram.
 
Har fått fylla i ett formulär och skicka in alla mina jobbtider tills v.31. Hoppas inte att sen stackars människan går in i väggen nu bara! Haha
 
Men så kan livet vara i bland och tills i höst så är det bara jobbfokus för mig och det är inte så att jag kommer att kunna jobba mindre än heller. Men om inte annat så kanske jag bli sjukskriven snabbare än tänkt, man vet ju aldrig. 
 
Det som jag nu dock håller på att styra upp tänker jag inte låta jobbet sabba. Det räcker med att jobbet har förstört möjligheten till en bröstförstoring TVÅ gånger då jag alltid behövs och aldrig kan vara ledig samt att jag har ångrat att jag överhuvudtaget bokat in sommarsemester nu TVÅ år i rad...för att jag alltid behövs och det är fasiken inte meningen att jag ska vara ledig.
 
Men tji får dem! Haha Nu ska jag avla barn på löpande band och vara borta lääääääänge!  Haha nejdå, riktigt så illa är det inte. Men man vet aldrig, olyckor sker så lätt! ♡ 
 
 
Kram på er! 
Old boss!

Är inte ett dugg ledsen att jag sabbade din bröstförstoring, jag hade med glädje varit den som saboterade planerna andra gången och skulle göra det nästa gång också! (Mohahaha...!)
Jag är så fantastiskt glad att du lägger plasttuttarna åt sidan och avlar fram urgulliga (Linda-look-alikes) barn istället!!
När nu fött några kids, kan vi ta upp ämnet igen (eventuellt!!) ;-)
Världens största PUSS och KRAM till dig och jr! <3/Old Boss

Svar: hahah bästa du! <3 hoppas att ni hade det toppen i nyc, det såg så ut i alla fall! ;D
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR