Knakelibrak och små karatesparkar....

Idag började jag dagen med mysfrukost i lugn och ro innan jag trippade ner mot naprapaten. Hon kan verkligen trolla den där kvinnan! :) Hon hittade en massa fel på min rygg och sen när jag gick så var allt som det skulle igen, jag kunde andas ordentligt och ländryggen fick sig en omgång som heter duga. Blir chockad om jag inte har blåmärken där i morgon. Men även allt det onda där vad trollades bort! :) Som ny fast bättre! ;D
 
Efter det var tanken att jag skulle röja hemma och blogga lite. Det slitade med att jag kastade ut hela bloggen och gjorde om en massa. Jag är ännu inte helt klar men jag är påväg i alla fall! ;D Så där blev jag sittandes i timmar och bara njöt av att inte behöva göra nått alls.
 
Vid 17 kom hjärtat hem, vi åkte och storhandlade, köpte lite nytt på Media Markt och åkte och hyrde film. Och för första gången ever typ så behövde vi inte betala ny medlemsavgift igen. Så ofta hyr vi film med andra ord..haha Nej med det blir alltid att vi betalar för filmen och en hundring till för medlemsskapet haha! ;D
 
I dag så lagades det mumsig kyckling och currygryta, en av dem rätter som jag kan hälla i mig av. Det var så gott så medans vi kollade på filmen så var lillen tvungen att göra jubel-kullerbyttor! Och jag har tyckt att jag har känt innan men vill inte vara hypokondriker så jag har viftat bort det som nått annat. Men nu så fick jag 6 sparkar på samma ställe och givetvis så var plutten tött lagom tills att jag vågade tro på det och roffade åt mig älsklings hand. Men då vet jag att det är på gång så det kommer mer! :)
 
God natt på er, nu blir det sängen innan en massa jobb imorgon! :D
//Linda
 
 
Ella

Låter helt underbart med karatesparkar från lillen 😘
Har du blivit rund om magen? Så mysigt ❤️😉

Svar: jag men det känns ändå lite overkligt.. jag förnekar det fortfarande typ för mig själv. hhaa inte så värst men det syns.... Just nu är man i fasen där emellan så man det typ bara tjock ut. så jag längtar tills magen växer till sig mer! :)
kram kram fina du! <3
Linda Mark

Amanda

Åh vad mysigt det låter gumman :D

Svar: <3 <3 <3
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR