Mys pys med tjejorna!

Efter skolavslutningen så fick tjejorna alltså följa med oss hem och inleda sin vecka hos oss på en gång. Efter att barnen sjungit och sagt hej då till alla för ett tag så åkte vi bort och köpte glass och mös i solen innan pappi-lapp behövde åka iväg på sitt möte en sväng.
 
Jag och tjejerna passade på att dumpa alla saker hemma för att sedan bege oss mot tåget. Tanken var först att dra till grönan men då pappi fortfarande var på sitt möte så kändes inte det så snällt så vi planerade om med bio och mys på fridays i stället! :) Vi har även hunnit strosa lite i stan och köpt lite smått och gott som behövdes. 
 
Så som dem har håll på idag asså! haha Vi var inne på Accent en snabbis då jag mer eller mindre gick in och ut för att bara kolla på er resväska till mig. Sen det där med ut är alltid en annan femma. Dem hann fort som attans få på sig både hattar och väskor och hann börja leka och då var jag alltså inne i 20 sekunder! haha hos oss så är jag den som är gnällig och vill ut ur butikerna! haha nejdå, underbara barn! <3
 
 
 
 
Jag svängde in på barnbutiken innan bion och gluttade lite medans barnen snällt lekte i ett litet pippitält.. haha. Det är så roligt hur allt man inte använder/har kvar blir roligt! :) Elin och ella har fått provköra vagnar med mig och vi alla är överrens! ;D
 
Så jag passade på och slog på stort direkt, så nu har jag bokat och betalt en Bugaboo Donkey black edition, ska fundera lite till angående färg på klädseln. Spontat så vill jag ha svart bas med off white klädsel till. Men sen om en månad så kommer vi ju att veta vad det blir för kul och då kan jag gott tänka mig att köra på chock rosa klädsel istället. Sen så blev det också lite tillbehör, åkpåse, adapter och ett pebble total black babyskydd.
 
 
Sen kan jag komplettera min lista under tidens gång och nu så får vi även rabatt på allt som vi väljer att lägga till så det är ju trevligt. Jag älskar bra service och känner att "det var väl inte så jävla svårt", med hänvisning till ett företag som jag mailade i början på veckan om exakt samma produkter. Hade dem svarat och kommit med nått vettigt, eller vad vet jag, svarat överhuvudtaget så hade jag kanske gjort annorlunda. Men synd för dem inte mig... :/ handeln är tuff idag och dessa val gör att företag hipps vipps bara går i konken....t.ex babyland..ringer det några klockor?
 
Men det känns i alla fall superbra, slippa stressa över sånt. Och jag har verkligen försökt att gilla andra vagnar och andra alternativ, men det går inte. Det känns inte detsamma i hjärtat liksom. haha! Så den kommer sen v.46 eller något tidigare om jag känner att det behövs. Jag vill typ bara ha den hemma i hallen och få titta på den! :) haha
 
Klockan går fort när man har kul, så in på bion, köpa en massa gott och skynda oss bort. Vi hann till sista reklamfilmen innan den började, flyt! ;D Vi såg tingeling och piratfén och den var superbra, tjejerna älskade den med! ;D.... och popcorn är gott! Efter filmen så kollade vi runt lite till och hamnade tillslut på fridays för lite tidig middag och mys. Ett perfekt avslut på en perfekt dag helt enkelt! :)
 
pyssel är ett måste! ;D
 
 
 
Nu är alla väskorna packade inför imorgon, tjejerna har plockat fram och valt sina kläder till fritids och träning. Dem slocknade som stenar verkligen, det är förståeligt så som dem har härjat idag! haha *gråt-skattar*. Tvättmaskinen är i gång och jag ska nu ta och mysa med hjärtis i soffan och ladda batterierna inför imorgon.
 
Elin har sin första lägerträning, så vi ska öva på att åka buss dit och så är jag med halva träningen och sen ska hon få hitta på bus med pappa efter och ella ska vara på sommarfritids och bara mysa. Hoppas på lite sol nästa vecka så dem kan åka iväg och bada nått! :)
 
kram på er alla och välkomna hem älskade tjejor! <3NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR