Myspys fortsättning...

Idag gjorde jag morgon strax efter 08 och strax därefter kom även sandra och bebis ner och myste. Vi plockade fram frukost och dukade upp utomhus. Vi satt länge och bara åt och tog det lugnt.  Bejb passade även på att prata lite med sin mamma i Norge och dem pratade om livet och allt möjligt.
 
Det är så knäppt att man känner sig lika hemma någonstans som man gör i sitt eget hem. Så sen vid kl 11 så åkte vi mot mitt jobb och då kändes det som att man åkte hemifrån.
 
Vi kommer att ha en sån mysig tid framför oss. Tänk hur ens liv kan bli. Tänk att vi skulle få barn samma år, med inte så långt emellan heller. Ni är så himla underbara.
 
Efter ett supermysigt dygn så var det dags för jobb och hela dagen har gått galant.  Det känns skönt att ha sett live att lillen faktiskt reagerar på mig och vad jag gör. Jag var stressad när jag kom in i vårt rum och skulle börja ultraljudet och så hade den gympa där inne, sen efter när jag fått gå på toa då var min puls låg och då hade den somnat.
 
Tack för titten, älskar din lilla näsa redan! :)
 
 
Så idag har jag bara tagit det super lugnt, jobbat men inte stressat. Nu ska jag hem och mysa och ladda batterierna för en kanon lördag på jobbet! ♡
 
KRAM PÅ ER! ♡ ♡ ♡ ♡
Natta

Alltså. Ni kommer ju få ett så fantastiskt vackert barn tillsammans. Med världens finaste storasystrar. Wow!
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR