När folk skapar problem för sig själva som egentligen inte ens är ett problem förrän dem skapat det...

 
Hej alla fina! Hoppas att det är bra med er! :)
 
Idag har varit den sista jobbdagen innan lite  helgledighet. Det ska bli så skönt att slippa stressa i ett par dagar nu. Bara umgås med familj och vänner och bara vara, OCH vila fötterna!! :) det får inte glömmas!
 
Idag kom världens sötaste kund in och skämde bort mig med blombuketten Orvar (läs: den största blombukett som jag har sett).
 
 
 
Skönt att folk uppskattar det man gör och allt slit och tid man lägger ner ♡ så tack underbara du för att du också gjorde min midsommar lite bättre! 
 
Just nu skriker min kropp efter hämtmat och film, men egentligen så är det väl bara att inte behöva lyfta ett finger som är det jag egentligen söker. Och det där badrummet tänker jag låta vara tills det städar sig själv, eller blir till grus. Vi ska ändå bygga nytt! Haha! Jag orkar helt enkelt inte städa jämt varje lediga minut jag har. Så, så får det bli! :)
 
Imorgon så har jag planerat in sovmorgon, får inte glömma bort att ringa elin och kolla om hon har ätit frukost, vem som ska hämta henne på måndag efter skolan eller om vi ska komma. Om hon har ätit lunch, och vad hon har gjort mellan fredagsmorgonen till att jag ringde sist.
 
Sen bör jag nog hinna klämma in 7 sms också, ja det är ett heltids jobb att bry sig om barnen så dem inte hinner glömma en på en vecka, även om dem är hemma hos sin andra förälder. Ja, för dem kan ju faktiskt glömma bort att jag finns! Åh så hemskt!  Haha
 
Kram på er finisar och ha en underbar midsommar! ♡
 
Anonym

Vad taskig du är? Varför skriva så nedlåtande om barnens mamma?

Svar: Jag är inte taskig. Det är bara tråkigt när till och med barnen suckar när hon ringer för en 30 elfte gången på en dag. Om det är någon som är taskig så är det i så fall hon som stör barnen under deras pappa vecka och på pappa helger.... ja egentligen alla gånger som barnen är hos pappan. Hur skulle det se ut om pappan messade och ringde varje dag och frågade barnen om saker som dem vuxna ska se till att fixa på deras tid? och sen skickade sms när han räknade ner dagarna tills dem ska ses igen, varje dag.. Barnen vet att det är kort tid kvar hos honom och dem hatar att varje dag blir kortare så det behöver inte hon jämt och ständigt påminna dem om.
Sen att behöva höra av sig så ofta och konstant är bara ett tecken på osäkerhet, jobbigt bara när det går ut över barnen. Hon får absolut höra av sig och barnen vet att dem får ringa när dem vill. Men hon ringer och hör av sig mitt i frukosten, maten, när vi kollar på film och när dem redan ligger och sover. Och när dem bara är borta i en vecka så kanske det räcker att man hör av sig någon gång ibland för att stämma av om man saknar dem.

Själv klar så löser vi hämningar från träningar när barnen är här. Vad är det ens för fråga om hon eller plastpappan ska hämta? Då är det väl bättre att fråga om hur det kommer att lösa sig istället för att lämna det som det enda alternativet. Sen om elin är ute och åker buss så är det oss hon har kontakt med och vi håller koll när hon kommer in genom dörren, inte ska väl hon ha dåligt samvete för att hon även glömde att rapportera till mamman att hon är hemma som hon bad om?

Jag har inte skrivit ett skit som är nedvärderande, vissa saker har bara gränser. Skulle vara tråkigt om vi skulle behöva sätts mobilerna på ljudlöst eller ta dem hos oss bara för att få en lugn stund. Vi ringer inte stup i kvarten när barnen är hos henne, speciellt inte barn som har det jobbigt allmänt med lojalitet. För vi behöver inte konstant påminna barnen om vår existens. Vi tycker bara att det känns jobbigt att höra av oss under Mamma veckan och det är av respekt för hennes tid med barnen. Något som givetvis inte existerar åt andra hållet.

Så det vad det. God natt.
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR