V.18- två veckor kvar tills vi ses....

God morgon finingar!
 
Eftersom jag glömt bort vart jag lagt min pollenmedicin så får jag sitta här och nysa och snörvla tills jag börjar städa, wohoo! ;) inatt har jag dröm en massa konstigt, jag som aldrig en minns att jag drömt. Jag behövde även bara gå upp en gång inatt, den obligatoriska 04 rundan... Tacksamt. Igår med 5 vändor tar mer på kroppen. Okej om någon behövs tröstas, inga problem!, men bara för att gå på toa?...
 
Idag är det v.17+0, (v.18). Och jag mår fortfarande oförskämt bra. Trapporna känns lite tyngre på jobbet och fötterna ömmar lite mer efter en jobbhelg men annars är att tipp topp! Jag måste dock komma underfund med en rimlig jobbnivå för mig själv och känna mig nöjd över det. För jag kommer inte att kunna köra på så som jag alltid har gjort sen mot slutet och jag vet att jag kommer att vilja det. Så som alltid så är en själv ens värsta fiende.
 
Om exakt 14 dagar så ska jag och bejb på rul och det känns fortfarande smått overkligt. Från att nu har fått sett att det faktiskt finns nått där inne till att sen nu få veta vad det är. Dock så vet jag att det kommer att hjälpa mig ytterligare att knyta an och fatta att det finns nån där inne. Sen kan man ju även nu börja planera lite mer praktiska saker när man vet vad det blir. För ja, den hel garderob i enbart vitt, svart, beige och grått har jag tyvärr inte lust med.
 
En liten plutt som suger på tummen...
 
 
Här om dagen så tyckte jag att jag kände en buff inifrån men jag vill heller inte verka hypokondrisk så jag antog att det inte var nått. Det är dags när det är dags och då går det inte att missa helt enkelt :) just nu så känner man sig som ett hus så det är väl dags när som helst egentligen.
 
idag har jag naprapat tid så jag ska ta och äta upp min frukost och promenera ner till mottagningen. Kommer att kunna komma med den glada nyheten att min ischias på höger sida nu är tillbaka igen så nu har jag hugg på båda baksidorna, whoooo! Får se vad vi hinner göra åt allt idag...
 
Efteråt så vill jag våldgästa en vän på annan ort, får se hur planerna ser ut för dagen idag. 
Kram kram
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR