Vecka 17

Måndag, ny vecka och ett steg närmre en liten plutt! :) Imorse efter att barnen var lämnade så låg jag och vilade lite hemma och magen låg mer till höger och var som en liten kanonkula haha. Idag fick jag även vår tid för rul så nu är det inte långt kvar tills det! :)
 
Efter att jag fått lite ny energi så bar jag ner allt som ska bort för året samt sånt som ella har vuxit ur. Sen sorterade jag allt i förrådet och plockade bort sånt som ska säljas. Jag måste bli bättre på att rensa och göra mig av med sånt som inte används.
 
Hipps vipps så var det dags att röra på sig. Fixade ihop en pastasallad med kyckling till elin och packade ner ny frukt åt oss alla. Sen hämtade jag ut ny medicin till ella och köpte mer vitaminer.
 
Sen hämtade jag upp barnen och så åkte vi mot träningen. Jag och Ella ska lätta på oss snart  och åka och byta lite storlekar på deras nya skor. Sen ska jag ta och kolla på ett par nya på ecco också.
 
 
Idag kommer det inte att hända så mycket mer än så ;) Vi ska hitta på nått mumsigt att äta och sen ska barnen får läsa lite sen blir det nog en film och mys i soffan :)
 
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR