Vidrigt med tidiga mornar....

.....så länge det inte gäller att åka till Arlanda och mot värmen. Idag ringde klockan 05.30 sovmorgon för vissa, vidrigt för andra. Igår kväll så var jag mer död än levande och hade behövt sova samtidigt för barnen. Men matlådor behövdes göras, tvätten skulle bli klar och hängas och sen hade jag blivit svin hungrig igen.
 
Så kl 00.30 blev det godnatt för mig. Då hade jag även hunnit förbereda allt för morgondagen också. För idag får inte vissa saker glömmas helt enkelt. 
 
Nu är jag på väg till jobbet, Ella är på fritids och Elin är hemma och kollar på film innan sin träning. Hon njuter så mycket av att få ta eget ansvar för sig själv. Ja, när det inte handlar om att passa eller hålla koll på nån annan utan när hon helt och hållet bara får hålla koll på sig själv. Det är några av dem sakerna som hon uppskattar mest av att få vara här hemma hos din pappa. Friheten och ansvarsmöjligheten.
 
Idag ska Elin åka buss själv igen och hon är så nöjd. snart kommer hon kunna åka och hälsa på sina kompisar själv som bor en bit bort. Duktiga lilla unge! ♡
 
Kram kram
Emma

Hej! Kul med Donkeyn! Finns ingen bättre vagn 😃 Vi åker till Turkiet den 19 augusti till 26:e, ska bli så underbart 😍

Svar: Får hoppas det! ;D jag kan inte tänka mig nått annat ändå länge. Om inte så är det ju bara att byta om så vore fallet! :) Ja, juste jag såg det. Hur blir det med skolstart och sådär? Åh vad roligt! :)
kram kram
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR