Shoppingen från USA! :)

 Jag skulle säga att vi inte shoppade sådär jättemycket... Det blev lite märkes grejer, saker från taxfreen som snällt fick stanna kvar i Miami och saker till barnen. Har glömt att fota lite av barnens saker. Elin fick en DR. Mcstuffins väska och sen fick de Rapunsel hår bland annat. 
 
Det blev en massa saker från Victorias Secret, det som inte finns med är typ hälften till som stod i badrummet och som blev presenter! :)
 
 
En underbar prinsessklänning från Disney butiken som är till Elina! Den spelar även Rapunselsången om man trycker på den lill broschen på bröstet <3
 
 
Rosa delfiner med glitter i från båten, de ser ut som Zuma! :)
 
 
 
En ask från en beachbutik samt hjärthalsband från båten. 
 
 
 
 
Min fina Michael kors klänning från MK butiken. 
 
 
 
 
 
Min älskade Hamilton Large. 
 
 
 
 
Min favvo plånbok numera! En svart i läder från Michael Kors den med!
 
 
 
 
Så ja, jag gillar det! haha Det är lite som jag känner att jag saknar men det köper jag när vi åker till London eller nästa gång i USA. Och jag känner på mig att det kommer inte dröja länge det heller, we love it! <3 Men då blir det California istället!
 
 
 
 
ulrika

Åh så mycket fint!
Calli kommer ni garanterat älska, toppen enligt mej ;)
Inväntar lite presenter till kidosarna från morfar som just vart över igen då blir de lille jul ;)

Vad fint ni fixar hemma, blir så sugen att köra make over här med.
Kram

Svar: Hej fina du! <3Jag tror det i alla fall! ;) vi är inte "klar" med sol och bad än i alla fall för att ha "ro" att åka till new york tex än… Så efter cali så blir det nog mer storstäder i USA i alla fall.

Åh vad kul! Ja, det var ju så stört billigt! haha Den läkarväska som jag köpte till den stora dottern, den är slut i typ hela sverige och kostar 399 kr eller nått. Där nere kostade den 24 dollar, så ca 180 kr! det är sjuuukt! Men nu har vi gjort vår första resa så nu vet vi vad saker kostar, vad som finns och vad som är lönt att lägga krut på.

Tack, jo nu har vi lust igen. Dock är det tråkigt att vi måste lägga en massa pengar på en massa onödiga saker också. Jag kan maila dig ;D vad är det som ni vill fixa då?

kram på er!
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR