Dagen tuffar vidare....

Känner mig fortfortfarande pigg trots att jag typ sovit nada.  Kom in i andra andningen där efter 11 tror jag, innan höll jag på att somna ståendes.  Jag har lagt upp en hel del barnkläder nu på tradera. Nu fokuserar jag på 110/116. Så jag har lagt upp helt nya leggings med skinndetaljer på knäna, söta och tuffa toppar, massor med slimjeans, fleecetröjor som är som nya och fotat typ resten.  
 
Klicka på bilden nedan så ska ni komma in till där jag har alla objekt. Det kommer att fyllas på hela tiden idag och imorgon. Skulle länken vilja bråka så heter jag "crystalleyez" på tradera så ni kan säkert söka upp mig där och komma fram på så sätt! :)
 
 
Det ska redigeras och läggas upp sen är det lite blandade klädpaket som jag ska slänga ihop, fota och läggas upp. Sen är det 98/104 på tur och storlek 92. Då är det klänningar, lackleggings och en massa tuffa toppar och jeans. Man blir helt nostalgisk och typ ledsen att allt är urvuxet. 
 
Nu tar jag en liten paus från allt fotande. Ska iväg på lite ärenden sen så ska jag hem och fortsätta att beta av listan, som konstigt nog bara blir längre! ;) kommer på en massa nytt som jag vill ta tag i. Sen vill jag faktiskt ta och baka en ny omgång med lussebullar.  Det är tid man helt enkelt får ta sig.
 
Hoppas att ni har en bra dag än så länge! ♡
Kram kram NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR