Det eviga sockret...

Snubblade över ett sånt sjukt bra inlägg idag! Är bara tvungen att dela med mig av det här. (klicka på bilden så kommer ni till inlägget). Vissa menar att bara för att man inte sitter och äter lösgodis hela dagarna så äter man "inte så mycket socker". Men man äter vita rostmackor, frukt, ketchup, mamma scan köttbullar, mackaroner, juice, frukostflingor, fruktyoghurt, pulvermos, lätta, becel...m.m Det är saker som aningen inte är bra för din kropp, eller som inte innehåller någon näring eller energi alls eller som till största del består av socker. När vuxna människor berättar för sina barn att det är bra för dem att äta bullar för att då får de i sig kolhydrater, det är typ det sjukaste jag hört. Det är skillnad på potatis till maten och bullar som består av smör eller margarin (i värsta fall), socker och vetemjöl.
 
Från Efter 10 med Malou, Hur mycket socker som cola, juice och nyponsoppa innehåller
 
 
Ibland får jag ont i magen av att se vad folk slänger upp på bandet i mataffären. Allt kostar ju ändå pengar, och målet med mat är för mig att ge kroppen näring och energi. Men vissa manar väl att så länge man blir mätt (fyller ut magen med något) så har maten fyllt sitt syfte? Så himla många stoppar i sig så himla mycket luft istället för att lägga några kronor extra på sånt som faktiskt är bra för en.
 
Inte konstigt att både barn och vuxna typ svimmar efter lunch, har koncentrationssvårigheter, kort temperament, ingen ork och ofta har huvuvdvärk. Det är pga alla tomma kolhyrdater och allt socker. Så sjukt att folk fortfarande vägrar att inse det. Pröva själva....
 
Ps. Såg även att denne som skrivit inlägget passade på att slänga upp det på "synas " också, well done! Det är förmånga som inte vet något om detta helt enkelt. :) Inget annat ämne som upprör lika mycket heller.
 
 
 
 
Josefin

Hej!
Alltså, jag bara undrar en grej. Kan blogg.se själva lägga ut folk på synas uran medgivande? För jag har absolut inte lagt ut det själv. Jag bara undrar. Kul att du gillade det jag skrev och delade. Men jag bara undrar hur den hamnade på synas.
Mvh josse

Svar: Ingen aning, uppenbarligen :S det kanske var någon slot som ingen hade köpt och den behövde fyllas sen kanske de sett att ditt inlägg haft mycket trafik och sen har de lagt upp det?
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR