Dynamiken i en familj...

Det är så himla roligt med barn. Ena senkunden vill man vrida nacken av dem och tradera bort dem så trots och gnäll har tagit över de annars söta och snälla barnen. I nästa stund så får de en att smälta 100 gånger om...
 
Idag är en sån dag. Barnen kom in och pussade oss god morgon och gav oss lite sovmorgon. De kollade sen på film och bara mös själva ute i soffan. Sen blev det mysfrukost och dagen planerades. Först var bad inplanerat med det verkade ju helt omöjligt idag så det fick bli lunch och bad borta hos våra favoriter i Tungelsta. Det i sin tur blev sedan en middag och en sen kväll och vi kom nyligen hem från en heldag med skratt, bus, två bad i poolen, god mat och underbart sällskap! :)
 
Vi har verkligen haft en underbar dag på alla sätt! :) och tjejerna har varit helt fenomenala! <3 De har bäddat sängar, städat i ordning rummen, dukat undan, borstat håret, lagt saker i tvätten m.m allt utan en endaste tillsägning. Barn kan som sagt om de vill! :) Vi fick även en massa beröm från barnen om hur vi gör saker här hemma hos oss. Duktiga, kloka och fina ni! <3
 
I dag kom även hus-diskussion upp på kartan. Det finns nämligen en tomt till salu nära våra favoriter... Här är två av husen som skulle kunna vara intressanta att sätta där :)
 
 
 
 
 
eller...
 
 
 
Så vi får se hur det blir med allt. Att planera är ju aldrig fel och en försäljning av vår lägenhet kommer att sluta bra oavsett hur den slutar. Det kan bara bli lyckat eller mer lyckat! :)
 
kram och god natt nu blir det förhoppningsvis några timmars sömn om lillebror tycker att det passar ;) För imorgon är det mer bus inplanerat. :)
 
 

fint
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR