Ellas önskelista....

Eftersom släkten redan har börjat att fråga vad som önskas av barnen så är det väl bara att lägga upp lite tips. Här är lite av sånt utöver det som vi själva tänkt att köpa som är fritt att välja och vraka bland! :)
 
Här kommer Ellas lista! :)
 
 
 
1. Ella och hennes syster älskar att leka bageri och restaurang så allt som ser ut som bakverk går hem. Dessa är tåliga sådana från lekvira.se HÄR och från acb-leksaker HÄR!. Liknande varianter finns även hos Lekia, barnbutiken och hos BR-leksaker.
 
2. Pyssel i alla dess former! På bilden ser ni en färdig pysselbox som säljs hos panduro. Annars så är ju stämplar, glitterpapper, lim, pennor, tejp, piprensare m.m sån som enkelt går att knåpa ihop i ett paket.
 
3. Frost filmen i fysiskform! :)
 
4-6. Lätt att läsa böcker ur Helena Bross serie "klass 1B".. Idag har ella 3 böcker ur serien; "bli sams", "tandligan" och "vi vill ha disko". Vilket lämnar ca 20 böcker som hon inte har :) HÄR kan ni se några av dem.
 
7. Fun looms refill. Nya gummiband i olika färger. Finns på panduro samt BR-leksaker.
 
8. Tuschpennor i mängder! ;D Oavsett hur många man har så finns aldrig några svarta eller rosa kvar och resten är torkade.. haha
 
9. Lego friends "fristad i djungelträd" nr. 41059. Finns på lekia och BR-leksaker eller HÄR!
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR