En underbar dag på stan!

Efter att bejb hade tränat så styrde vi in mot stan. Vi har bara strosat runt och myst hela kvällen! :) Vi gick förbi en sväng till Barnbutiken. Där special beställde vi en skötdyna till badrummet som vi ska ha ovanpå tvättmaskinen. Det blir detta tyg men då med anpassat mått efter vår tvättmaskin. Så den kommer inte att sticka ut med 10 cm och det kommer heller inte saknas 10 cm på sidan, skönt att slippa det! :) De tar ut en liten extra summa för detta, men inget märkvärdigt alls.
 
 
Vi passade även på att kolla in lite annat då vi ändå ska hämta ut vagnen nästa vecka, super excited! :D Så jag lade till svarta reflexer till vagnen, japp. Så de kommer inte att synas på dagen men sen på kvällen så reflekterar de som vanliga reflexer. Skönt att slippa gå runt och se ut som ett vägarbete! ;D
 
Vi lade även undan den vanliga skötväskan från Bugaboo samt Skip Hop's Chelsea. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha. Helst vill jag ha båda, en mamma- samt en pappaväska :) Jag älskar bugaboo-väskan för alla smarta finesser som ingen annan väska har....
 
- Du får typ 14 fack om jag inte minns helt galet. 
- Det nedre partiet i plast/gummi kan man stänga till inuti väskan i höjd med dragkedjorna så att det blir som ett eget fack. Där kan man lägga blöta kläder eller kiss/kräks saker, smidigt om man inte vill att resten i väskan ska ta åt sig lukt.
- Man kan öppna upp väskan väldigt mycket så man lätt kan hitta.
- Insidan har en annan färg, just för att underlätta "hitta-momentet".
- Smart fack upptill åt ens egna lättåtkomliga saker.
- Sköt dynan som följer med har fack även det så man kan "fylla" dynan med blöjor.
- Den nedfällda flärpen upptill går att vika upp så man ökar väskans volym.
- Inuti väskan finns ett fack som är isolerat som är til för att förvara varma vätskor i så det håller sig varmt längre.
 
....Men sen samtidigt så tycker jag att det blir så himla mycket väska att ha hängandes framtill. Och därför gillar jag den andra bättre samt att den är liiite roligare, inte för min sambo kanske, men för mig! ;D
 
 
En nära vän till oss har en liknande väska från Elodie Details, HÄR! men hon upplever att dragkedjan upptill är bökig och seg när man har fyllt den med saker. Sen är det inte alltid som man har en massa extra händer till övers när man är på språng själv så det gjorde mig lite orolig. Men denna har ingen gulddragkedja upptill så öppningen var supersmidig! :) Jag kan även tycka att den från Elodie är aningen för liten. :/ Den räcker säkert åt men man vill ju verkligen slippa ha med sig sin egna också samt att man vill ha plats för allt men ändå kunna hitta enkelt i den, snabbt. 
 
Så denna modell heter Chelsea och kommer ifrån Skip Hop, HÄR! och är ett rejält ansiktslyft från deras vanliga traditionella väskor, skit kul! :)
 
- Den har 12 fickor varav 4 är på insidan.
 - Kan bäras över axeln eller armen samt fästas med remmar på vagnen.
- Metallfötter för att skydda väskan från marken
- Mjuk skötdyna
- Helt fri från BPA och ftalater.
- Lätt att torka ren.
 
Vilken tycker ni? Bugaboo-väskan eller Skip hop-väskan?
 
Efter besöker på barnbutiken så gick vi till Åhléns och kollade parfymer. Så nu har vi båda koll på minst 5 st var som skulle kunna införskaffas! :) Bejb fick en present inhandlad då det faktiskt är Farsdag imorgon! :) Sen har han ju de finaste presenterna som redan ligger och väntar. Han är sååå bortskämd! :) Efter det så promenerade vi bort till NK och gluttade runt lite innan vi tog en kaffe på Waynes och åkte hemåt och hade filmmys med popcorn! 
Vi har med andra ord haft en perfekt lördagskväll, utan stess och bara mys. Finns inget att hålla handen och absorbera julkänslan! :)
 
kraaaamNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR