Första advent...

I dag började vi dagen med julfrukost! Vi dukade fram julvört, tomtegröt, chai-te och en massa annat mumsigt. Vi satt och åt i närmare timmen och bara mös! :)
 
 
 
Adventsljusstaken fixades klart igår. När jag var i Farsta så köpte jag lössnö, mini julgranskulor, silverglitter och silverstjärnpaljetter och jag och Ella pysslade ihop allt igår kväll och det blev sååååå bra! :)
 
Så här fint blev det! ;D
 
 
Idag så har vi varit och kollat på ett hus här i närheten. Funderingarna flyger fram och tillbaka. Antingen så vill vi bygga nytt men då blir det en liten bit bort eller så blir det att köpa något som redan finns, fixa och bo närmre och mer "centralt" här ute. Efter visningen så åkte vi och shoppade nya/mer julgranskulor, ja det går tydligen att köpa kulor för närmare tusenlappen också :S men fint blev det i alla fall! ;D
 
 
 
 
 
 
Resterande delen av kvällen gick åt att pyssla, julpynta, laga knäck och kolla på film. Ska ta och packa i ordning barnens saker nu och hoppas på att det kommer en liten klädleverans imorgon bitti för saker som råkades glömmas bort.
 
Vi ska på ett möte imorgon är planen, jag känner mig dock inte lika kaxig längre när det gäller att ta mig runt. Så jag får se om jag inte tar och stannar hemma istället. Ikväll har jag fått ett par rejäla hugg som fått mig att bli mer ödmjuk mot mig själv... jag kan inte förneka det längre.. det kommer att komma en lillebror, väldigt snart. haha!
 
kram kramNAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR