Godmorgon...

Hej allihopa!  :)
 
Hoppas att ni sovit gott, det har jag... tror jag.  Jag vaknade av mig själv vid 05 och har typ legat och bläddrat genom instagram i en timme innan jag klev upp. Jag har fixat matlådor, vikt tvätt och gjort kaffe till bejb när han vaknade.  
 
Nu sitter jag och äter frukost och kollar på gossip girl.  Utanför fönstret är det kolsvart och det blåser storm. Lugn och skönt! :)
 
Idag har jag tid hos barnmorskan igen... för sista gången kanske? Idag går vi in i v.40. Jag känner mig pigg och inte alls speciellt gravid. Enda skillnaden är väl att jag har en stor mage som komplicerar mina klädval samt gör det lite knepigare att sova :)
 
V.40 (39+0) - En något mer nedsjunken mage en vecka senare. 
 
 
 
V.39 (38+0)
 
 
  Ja, jag förnekar fortfarande att lillebror faktiskt ska ut men för varje dag så händer något nytt så jag vet jag jag går ett slut till mötes. :) 
 
Igår så hade jag en hel eftermiddag i stan för mig själv.  Så skönt att bara strosa runt, kolla på vad man vill. Pausa för lite frozen yoghurt och vila benen och sen på't igen :) Jag hittade de födelsedsgspresenter jag letat efter, lite julklappar och en krya på dig present till en fin vän. :) 
 
Idag förutom träff med bm så ska jag slå in och pyssla med det och kanske styra en snabb dejt. Kanske hämta och lite saker från källaren och få ner en massa annat.  
 
Hoppas att ni får en fin dag!  :)NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR