Goood morgon!.. eller god förmiddag

I dag gör det inget att det ser lika grått och tråkigt ut som vanligt för jag har fått sova typ en hel natt! *Wiiie" ;D Har börjat vakna vid 05 av någon anledning, igår kunde jag verkligen inte somna om så jag gick upp och pysslade lite med diverse tills älskling klev upp och skulle till jobbet. Idag kunde jag däremot somna om och vakna kl 11 sen istället.
 
Igår kom hjärtat hem tidigt, jag lagade mat och han var gullig och satte upp våra rullgardiner och pysslade lite här hemma. Sen blev det soffmys med gottis och film. Vi kollade på Mr & Mrs. Smith, det var sjukt länge sen jag såg den men den är så rolig! :) På många sätt så påminner den om mig och robin så vi satt och as flabbade emellanåt.
 
 
 
Nu sitter jag och äter frukost och kollar lite serier. Idag fick det bli scones, juice och chai-te, har haft världens craving hur länge som helst! :) Jag inget planerat eller nått möte inbokat eller så idag, ingenstans jag behöver vara så jag tänker bara ta dagen som den kommer. Jag har lite smått och gott som jag skulle kunna pyssla med här hemma. Dock är jag en expert att skjuta saker framför mig som gäller mig själv! haha Ett smakprov på vad som skulle behöva fixas är; 
 
Lika bra att sätta fart då! *Phuuue*... för jag vill ju baka lussebullar också... ;D
kraaam kraam
 
G I N A ~

Lycka till med allt! :)

Svar: tackar tackar och angående dagens agenda så får vi se hur mycket som hinns med! ;D drömma går ju alltid.
ha en fin dag!
//Linda
Linda Mark

felicia

gott :)

Frida

Lyxfrukost!

GoForFit

Men åh så gott :)

Åh va mysigt & kärleksfullt dukat och härliga färger vitt älskar det :) önskar dig en skön dag :) Kram Eva

Svar: tack så mycket! :) Detsamma! //Linda
Linda Mark

scones tillsammans med lime kurd är att rekommendera
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR