Keep calm, this baby is on a countdown...

Nu är vi nere på ensiffrigt, tillslut. Jag minns hur allt kändes så avlägset även fast allt har gått väldigt fort. Man var i v.20 och kände sig enorm och nu tittar man på de andra som är i vecka 20 och så tänker man *Naaw*.. haha Och jag minns så väl när jag kollade på vecka för vecka med Julia på youtube och det var exakt så som hon själv beskrev det. Man känner sig så gravid-rutinerad och när man nickar i samförstånd med andra vankande kvinnor :)
 
 
Många såhär på slutet håller på att gå under av längtan och nyfikenhet och givetvis är det så. Men jag känner snarare att det är den obefintliga sömnen som tillslut kommer att ta knäcken på en. Jag ligger och vrider och vänder på mig, jag går upp på toa varannan timme och den lilla halvtimmen där emellan så måste jag kravla mig upp ur sängen för att få luft då jag har sammandragningar som gör att jag blir 100°c varm på två sekunder samt att jag inte får någon luft. Så ser mina nätter ut. Så nu är jag uppe i natt två av ett antal till så de korta stunderna som jag kan somna mitt på dagen är guld värda. :)
 
 
Idag går även mina tankar till min äldsta bonusdotter som ligger hemma och är sjuk. Om det är något den underbara ungen hatar så är det att vara sjuk. Hoppas att du blir bättre snart igen! <3
 
kram kram
Sofia

Åh, vad spännande! Lycka till de sista dagarna och under förlossningen förstås. Och krya på sig till Elin! Kram från mig och killarna!

Svar: Tack fina du! ♡ det ska nog gå superbra! ;) Kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR