Lillebrors jul-önskelista 2014..

Då jag redan fått förfrågningar av vad tjejorna önskar sig samt om det är något som behövs hemma till lillebror så passar jag på att slänga ihop en liten önskelista för var och en. Först ut så har vi lillebror! Lillebror kommer ju att vara väldigt liten men han växer snabbt! ;D Så om det är någon som hemskt gärna vill skämma bort den lilla på hans första jul i livet och har lite idétorka så kommer här 9 st tips utan specifik rangordning. Men jag bifogar lite länkar samt inköpsställen för att underlätta lite för er! ;D
 
 
1. Bäddset samt filt från Elodie details i mönstret "Graphic Grace svart/vit". Finns fysiskt på NK Baby, BONTI samt Barnbutiken inne i stan. Eller på nätet; filt HÄR eller HÄR! och bäddset HÄR eller HÄR!
 
2. En lära gå vagn från Kids concept-serien pumpkin. Kan finnas fysiskt hos Sprall, Barnbutiken, NK Baby, babyproffsen, MIQUE, MIO eller på nätet HÄR!
 
3. En förvaringskorg i tyg från Elodie Details. Finns fysiskt hos Bonti, Barnbutiken eller på nätet HÄR och HÄR!
 
4. En baby ligginsats som fästs på barnstolen från Stokke. Den går även att använda som babysitter på golvet. Finns fysiskt hos NK Baby, Barnbutiken, Babyproffsen eller på nätet; HÄR och HÄR!
 
5. Mobil för vagnen/skötbordet. Denna är från Lamaze och finns bland annat fysikskt hos BR-leksaker, hos babyproffsen, babyland m.m eller på nätet HÄR och HÄR! Denna som ni ser heter "Freddie the firefly" och är en given favorit! ;D
 
6. Presentkort! Lilleman kommer att växa så det knakar och om inte det så kommer man på nått man glömt att köpa. Butiker som Lindex, Kappahl, H&M, Next kommer att gå åt som smör! :)
 
7. Matstol från Stokke Tripp Trapp i vitt. Finns fysiskt hos Bonti, Barnbutiken, NK Baby, babyland och babyproffsen. Eller på nätet HÄR och HÄR!
 
8. Ett regnskydd till vagnen från Elodie Details. Finns fysiskt hos Barnbutiken, NK Baby m.m eller HÄR!
 
9. Ett babygym! Det finns en heeel uppsjö av varianter och modeller och de sälj fysiskt på BR-leksaker, Lekia, barnbutiken, babyproffsen m.m. HÄR! har ni en uppsjö på nätet och HÄR! Men nån färgglad modell, med något skönt att ligga på men som också är kul att titta på om man ligger på mage. Samt ett det hänger lite roliga saker upptill som figurer, en spegel och kanske nått som låter? :)
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR