Magen v.37 (36+1)

Magen växer för fulla muggar. Alla som ser mig menar att det ser ut som att han typ ska komma ut imorgon, ja varför inte! ;D Själv så tycker jag inte att jag är så "himla" stor, jag känner mig heller inte stor. Jag kan knyta skorna, raka benen och måla tånaglarna= kriterierna om man är stor eller inte! ;D 
 
 
När vi var hos barnmorskan förra veckan så hade jag ett sf mått på 34, på besöket 2 veckor innan så var det 32. Nu är det ju sagt att magen inte ska öka så speciellt mycket mer utan att det mer är vikten som ökar.. ja snart sprängs jag väll! haha Än så länge är jag uppe på en viktökning på 20 kg och jag skrattar bara mer och mer för varje gång ett vägningstillfälle dyker upp. Hur är det möjligt?! Vart sitter de kilona?.. Och sen får man ju förklaringen då alla typ menar att det ligger en 4,5 kg klump där inne och har det gött... 
 
Nu känner jag för första gången av själva vätskeansamlingen i kroppen. Man känner sig tyngre är innan, knogarna, fingrarna och tårna gör ont (ligger typ vätska emellan). men det är bara att dricka vatten och ha det bra!  :) Nu är det inte super mycket kvar.
 
Idag har jag gått 90,7% av graviditeten, alltså 254 dagar av 280. Och det är ynka 26 dagar kvar +/- en vecka hit eller dit. Helt sjukt att han faktiskt skulle kunna behaga att titta ut när som helst. nu i veckan så ska jag köpa hem det sista som behövs i skötselväg samt kompletteringar till BB-väskan som packas på torsdag. Helt plötsligt blev allt så mycket verkligare. 
 
Har ni tips på vad ni inte kunde vara utan på sjukhuset samt vad ni packade med som visade sig vara helt onödigt? 
 
Ska bli intressant att se hur jag reagerar på smärtan, som jag själv tror så kommer jag typ förtränga den och mena att det bara är något annat. Sen typ när man kommer in så är man typ öppen 8 cm haha! Av tiden som är kvar så försöker jag bara att vila så mycket som jag kan och bara mysa med nära och kära! :)
 
kram kram
 
 
Idige

Glöm inte packa ner mobil laddare o en bra bok! Det är inte jätte spännande att ligga på bb o din lilla bebis kommer alldeles säkert sova nästa hela tiden :)


Svar: Tack för tipset! ;D
Linda Mark

Amanda

Åh, fina magen :D Och 20kg?? Vart har dom kilona hamnat? :O Du ser ju precis ut som vanligt med undantag för magen :) Kraaam!

Svar: haha det är ju det jag säger! ;D haha det enda jag kan känna av ibland är vätskan i händer och ibland att man är tung i fötterna/benen på morgonen. Men jag har ju liksom fortfarande mina 24:or i jeans och de går på lika lätt som innan...
vi får försöka att styra nån fika eller nått i veckan. Hur jobbar du om dagarna och vart?
kraaam
Linda Mark

Amanda

Härligt att kunna ha 24or, har inte haft det på år och dar haha! Jag jobbar i Akalla till 17 varje dag. Hinner vi ses denna vecka? :) Kraam!

Vi hade med banspelare o lugnande musik. Böcker o kortspel. Heeelt bortkastat. Förlossningen gick fort och var aktiv o på bb hade man fullt upp med att byta blöja. Amma. Duscha. Äta. Vila o bara titta på bebis som var så vacker. Annars brukar dpm ga tv o all rum. Napp tog vi aldrig med. Började med de efter en-två v. Mat till pappan att ha om de blir långdragen förlossning? :-D åh så spännande. .

Svar: tack för tipsen! ;D visst är det! <3kraaaaam
Linda Mark

Amanda

Mobilladdare, en mysig filt till bebis, egna sköna trosor och bindor var nog det viktigaste på BB tyckte jag. Sjukhusets nättrosor och bindor var vidriga, tyckte jag, för de satt obekvämt och läckte. Tjockaste nattbindorna man kan hitta i matbutiken är bättre. En bra investering som jag märkt såhär i efterhand men som hade varit bra från start är en sån där insats-kudde att sätta i bilstolen, så huvudet på bebisen får böttre stöd. Finns olika varianter men har ett exempel på bloggen som vi köpte - den är suverän!

Kram, kör hårt!

Svar: Tack för alla grymma tips! ♡ vår vilstol från maxi cosi har som en "panda kudde" som sitter i stolen redan. Hoppas att den räcker! :) vi handlar det sista imorgon och så packas väskan så den är klar, i alla fall till lillen.
Kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR