Ny kategori....

Eftersom jag ändå säljer vidare en hel del saker så har jag nu gjort en ny kategori som heter just bloppis. Sen med lillebrors saker så får det nog ta och bli ett instagramkonto. Bara fota och lägga upp.
 
Nu är allt 110/116 i alla fall fotat och klart! :) Så en del ligger uppe på tradera, HÄRresten får ni smygkika på här i detta inlägg och sen på lördag/söndag så kommer resten också upp på tradera. Men det som ligger här samt på tradera är det som finns, sen är det fasiken tomt på denna storlek! Det trodde jag aldrig! :) Nu har jag en del i 98/104 samt pytte lite sött i 92 kvar. Sen är vi på helt ny kula... ja, eller sen är det väl ens egna saker! ;D
 
Enbart långärmade tröjor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nyårsklänning? :) storlek 116, använd max 2 gånger. Har även en i 128 i mörkblått och i svart och silver.
 
 
 
 
 
Hojta till om nått är intressant samt ett ca pris, det går även bra att stycka "paketen". Om inte annat så läggs allt upp i helgen. :)
 
 
 
kim

Hej! Är intresserad av strl.92/98 om du har något kvar:) undrar även storlek på de svarta finger vantarna. Kramar

Svar: är det du som skrev till mig på insta? jag fotade i så fall det jag hade och lade upp det. Jag vet inte vart den lille ligger i storlek heller för jag har mest 98/104 och mycket av topparna etc är mindre tycker jag. Allt som jag fotat och lagt upp imagens inlägg är enbart 110/116 samt att något kan vara 122 eller 128 men är liten i strl. :)
//Linda
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR