Jul- och nyårsfin..

Det är som sagt jättekul detta med att se ut som en discokula. Jag har redan långt tillbaka släppt alla tankar om jul- och nyårskläder till mig själv, just för att man ser ut som man gör just nu (höggravid).. Men det finns liksom inte ens en tanke på att han kommer att komma ut, redan en månad innan. Och att jag inte kommer att vara gravid för resten av mitt liv! haha :'D..där har vi acceptans.. man bara finner sig i det liksom! haha
 
Nej, men det är väl något om något som kommer att vara superkul! Att få klä sig i vanliga kläder igen, fixa till sig och inte känna sig som ett blåbär! :D
 
Lilleman kommer i alla fall att vara supersnygg på nyår. Vi har planerat lite om hur vi ska göra och vart vi kommer att vara hoppas att det fungerar för det skulle verkligen vara supermysigt! :)
 
Här har ni lillemans kläder!
 
 
 
Min sambo vill ju även klä honom i tomtekläder till julafton.. *suck*... haha. Jag är inte jätte mycket för sånt men jag kan väl tänka mig att få med på det just för att omständigheterna kommer att vara som de är :) Men liiite hemskt är det. Vad tycker ni om sånt? Super-duper-gulligt? Eller lite för mycket?
 
 
kraaam
Jessica

Jag tycker egentligen också det är lite mycket, min sambo tycker precis samma sak att hon ska ha tomtekläder! Men närom är sådär små så tycker jag faktiskt att det är supergullig! Så får han vara finklädd på nyår istället! :)

Svar: haha vilken tur, då är jag inte ensam! ;D Nej, men han har varit inneboende i 9 månader och alla har undrat vem han är och längtat efter lillebror och sen äntligen så finns han. Han är ju beräknad den 30 november så det bli ju hans första jul, första nyår, första allt. Så då är det väl klart att han ska få varat tomte en dag om året :)
Så sambon kan gått få en tomte så har jag en stilig kille på nyår istället. haha Kompromiss som mycket annat här i livet! ;D happy husband, happy life..

vart i stockholm bor ni? :)

kram kram
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR