Snart är han här...

Dagarna går snabbare än vad man hinner med, skönt för visso men jag hinner ju inte med! :) Men jag är inte en av dem som sitter och stampar i golvet och klättrar på väggarna för att lillen inte kommer. Han får ta all tid som han behöver! :)..för jag behöver också den tiden.. :)
 
Alla lillens saker är packade i alla fall. Ska ta tag och fixa mitt idag också så det är klart. Det jobbiga är ju bara att allt som jag vill ha med mig, har jag ju oftast på mig under dagarna och det är väl så typiskt om det kommer hänga på tork när det väl sätter igång. Så jag får väl gå runt i nått halvbekvämt så jag har rätt saker med mig eller alltid ha just de sakerna under full uppsikt så det bara är att kasta ner i väskan haha!
 
Har i alla fall fått en massa bra tips här via bloggen med saker som jag inte får glömma bort att packa med. Mycket av tipsen är ju även sån som jag antagligen inte kommer att behöva. Men jag tänker lite som så att vi har ju platsen och jag har de kläderna eller vad det nu må vara så jag lider inte av att ha med lite extra. Skulle det vara att man endast fick ha med en liiiten, liiiten påse till sig själv och bebis eller om jag skulle iväg och backpacka i ett halvår, visst, Men mig gör det inget att ha med nån blöja för hemresan, eller nån body extra. Hellre det än att jag saknade nått och nån behövde åka hem och hämta. Men visst vi alla i familjen hade säkert klarat oss på endast ett ombyte var och hade kunnat packa i en liten apotekskasse, men vi behöver ju inte banta ner det så därför får lite extra åka med istället.
 
 
Nu är det i alla fall nedräkning på riktigt! Imorgon så är vi nere på ensiffrigt :) Sen vet jag att det mycket väl kan ta längre tid också och då får det göra det, ingen stress. Han kommer ut när han känner sig klar..och med tanke på dagens väder så gör han rätt i att stanna kvar i värmen. Hade gjort detsamma om jag kunnat! ^^,
 
kram kram
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR