Star strucked....

Strax hemma nu och jag är klar med mina ärenden för idag. Sitter på pendeln med sammandragningarnas moder och bara andas. Ja, lillebror.. Jag har förstått att du inte tycker att det är roligt där inne. Men antingen så kommer du ut eller så lugnar du ner dig! ;) 
 
Idag i stan så passerade jag förbi Jonas Hallberg, han är bara så himla fab!  ;) Man blir liksom glad av att bara tänka på honom. Han är sådär bubblig och fnittrig och bara sprudlar av glädje. Sen är han ju också så himla cool!! <3
 
..och jaa, så klart hade han "sina" solglasögon på sig! ;D
 
 
Nu ska jag hem och baka lussebullar och vara lite star strucked, bara för att jag kan! ;) Ska laga middag också och redigera bilder. 
 
Kraaam
Marie

Den dagen Julia föddes var jag i farsta centrum hela dagen, käkade middag hos en kompis kl:19.00 och 21.00 är hon född...det gick undan i svängarna där. Hann vara på BB en halvtimme innan hon kom:-) Önskar dej/er stort Lycka till på BB, det kommer gå bra!

Svar: haha ja, det gäller att vara snabb i svängarna! ;D skönt att det gick snabbt, även om det inte hade fått skada att vara hemma en stund innan och förbereda sig..lite! haha :)
Linda Mark
NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR