Underbara snö!...

Inte helt olikt från alla andra så vaknade jag också av att det snöade. Jag låg och slöläste lite på facebook innan jag drog upp persiennerna och antog att allt skulle ha hunnit smälta, men nej, från himlen kom det snö! :) Min första tanke var att det är så himla skönt att barnen har allt i klädväg, mössor, vantar och vinterskor. Ingen stress med andra ord! :)
 
Började morgonen med en lång varm dusch samt gick loss på mina nya Ritualsprodukter som jag fått av finaste Sandra! :) Så skönt att bara sätta på musiken där inne, släcka ner och bara vara... Jag var ju även på Rituals igår efter att lille Harry hade blivit hämtad för att lösa lite byten och kolla lite nytt. Och som förlåt för att de själva har strulat så himla mycket och gett mig fel uppgifter så fick jag även detta duschskum igår, supermyys! :)
 
 
Igår blev det en hemmadag för mig tillsammans med lilla harry som sagt! :) Vi har busat, promenerat, kollat på gossip girl och somnat i soffan flera gånger. Han är så himla mysig, han har legat nära, nära och bara varit så där liten och mysig. Tänk att snart har vi en till liten och mysig här hemma som också bara vill ligga nära, nära... förmodligen lite mindre hårig dock!.. men till att dömma av de sura uppstötningarna som jag har fått dras med under hela graviditeten så är jag inte heeeelt övertygad ändå! ;D.. vår lilla chewbacca.. haha
 
 
 
Idag kommer det inte att ske så där fruktansvärt mycket. Jag ska ta och städa lite, göra det helgmysigt, baka lussebullar typ och läsa lite mer. Sen måste jag ju ta och få över min nyfunna mama också! :)
 
kram på er! <3
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR