En lugn hemmadag...

Idag vaknade jag vid kl 07 men tvingade mer eller mindre mig själv att somna om, hipps vipps så var kl 12! haha :)  Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma. Åt en lång frukost och satt och läste lite bloggar och bara njöt av att jag inte behövde ta mig någonstans idag.. :)
 
 
 
Idag har jag tvättat lite och röjt här hemma. Gjorde nyss ett ryck och slipade hela jävla vardagsrumsväggen (!!) min sambo ska fan aldrig få dra nått i hemmet utan ordentligt sparade ritningar! haha Men detta är ett "kul" sidoprojekt för allt vi skulle ha från IKEA är ändå slut och ska levereras tidigast i november eler i februari om man har otur... :/ Så då kan vi lika gärna pyssla med detta tills det levereras :) Nu är i alla fall väggarna och taket målat en vända så imorgon förmiddag om inte ikväll så är allt grundjobb klart och alla skåp kan hängas upp igen.
 
Så här såg det ut innan vi behövde flytta ut alla spottar i taket med 20 cm.. Sen var det ju detta med att hitta den lilla kabeln i väggen till de spottar som sen ska sitta under överskåpen...
  
 
Efter en massa borrande och svärande så hittades kabeln och elen kunde dras fram :)
 
 
Det slutgiltiga resultatet av detta projekt är att vitrindörrar ska upp samt det ska bli belysning i skåpen. Sen ska en bänkskiva upp i skrivbordshöjd, tror att det blir en vitlaserad eller "drivveds"-färgad skiva. Sen ska i-macen upp på väggen och spottar ska upp i undersidan av överskåpen som sagt. :) Då har vi mer förvaring samt en kontorslösning i vardagsrummet istället. Där kan barnen sitta och göra läxor samt chatta och ha sig och vi är ändå tillsammans samt finns tillgängliga för att hjälpa till. 
 
Nu är allt vitt igen som sagt och allt är slipat och klart, så nu ska bara skåpen upp och sättas ihop med varandra så är vi tillbaka på den första bilden men med el denna gång! ;D
 
Har ni nått kul sidoprojekt hemma som ni håller på med eller vill starta? :D
//Linda
 
 NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


HEMSIDA


KOMMENTAR